What's normal to the spider is chaos to the fly.

Till dig som just nu tvekar, till dig som just nu känner att du inte passar in, att inget är rätt för dig, eller att världen bara pågår runt omkring medan du famlar i mörkret. Till dig som tror att du tappat bort dig själv. Till dig som känner hur det bubblar inombords, men inte kan sätta fingret på vad det är. Till dig som knyter dina nävar, spottar på marken framför dig och låter världen ta det sista av dina drömmar.

Du famlar inte i mörkret, du har allt ljus inom dig. Du passar in, bara inte där du står. Det finns något rätt för dig, det är bara inte vad världen vill få dig att tro och det där som bubblar inombords; det är du, det är allt det där du inte ännu vet att du har.

Så knyt inte dina nävar längre, beundra istället marken framför dina fötter och låt världen få se vart dina drömmar tar dig.
Världen kanske inte förstår, kanske den till och med dömmer, och kanske kommer det inte alltid se rätt ut, kanske kommer de bli obekvämt, kanske kommer det göra ont ibland. Men det är din väg att vandra och ingen annans. Det är ditt lev att leva, inte världens.
Så ut och lev med dig min älskade, ut och lev. Må det vara fint eller fult, rakt eller krokigt, mörkt eller ljust.
Men lev, och lita på att allt faller på plats till slut.

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Svatantrya
Svatantrya,
haile
haile,
Svatantrya
Svatantrya,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229