WE DID IT!

Här har det ekat tomt några dagar. Det fick helt enkelt bli så. De flesta dagarna innebar ändå bara 12 timmar i skolan, en massa stress, skräpmat för hutlösa summor och en liten dos ångest. Men nu är det äntligen gjort.

VI GJORDE DET. Efter blod, svett och tårar så kunde vi äntligen presentera allt vi arbetat med under terminen. Tyvärr var inte vår kund närvarande vid lanseringen vilket såklart kändes lite trist för oss. Men vi gjorde vårt bästa ändå och mina team-medlemmar gjorde ett kanonjobb uppe på scenen!

Även affärsplanen lyckades bli klar och lämnas in och nu är det bara en kort presentation och ett seminarium kvar innan det blir julledigt. Jag vet inte hur det gick till men på något sätt så flög helvetesveckan bara förbi och nu sitter jag har hemma hos svärföräldrarna, medan sambon är i studion och spelar in VA Rocks och bara finns. Känns nästan tomt efter allt.

Givetvis firades det igår! Vårt team gick gemensamt och åt lunch på Fridays innan de flesta i klassen möttes upp för att spela Shuffle board en timme. Efter det blev det förfest och spel hemma hos en klasskompis. När gänget skulle gå ut och klubba åkte jag dock hem. Jag var faktiskt på väg att följa med ut och kände en sådan tacksamhet av att tjejerna verkligen ville ha med mig. En känsla av att höra hemma. Att inkluderas. Att få vara en del av något, något jag nog aldrig riktigt haft.

Men jag vill samtidigt vara en sådan som lär av mina misstag förr eller senare och valde att smita iväg till tåget för att kunna somna bredvid Vikingen i min egna säng. Är ännu tacksammare idag.

Gillar

Kommentarer