Veckans planer

God morgon jordlingar, aliens och smĂ„ knytt! 🍁 Är ni redo för en ny vecka?

Jag har en intensiv vecka framför mig med mÄnga parallella projekt, mycket jobb och sÄ ska jag försöka komma ifatt med livet i allmÀnhet. Har den senaste tiden varit sÄ galet trött och varit dÄlig pÄ att ta hand om bÄde mig sjÀlv och hemmet. Blir alltid sÄ nÀr ljuset och Ärstiderna skiftar, oavsett om det gÄr mot ljusare tider eller mörkare tider Àr det som att min kropp och hjÀrna inte hÀnger med och bara stÀller sig pÄ stand by i vÀntan pÄ... nÄgot?

I alla fall, eftersom jag har en del jobb att göra nu pÄ förmiddagen sÄ tÀnkte jag istÀllet dela med mig av veckans planer.


MÅNDAG:
Jobba hemifrÄn, kundmöte och möte med Innovationsteamet

TISDAG:
Workshop i affÀrsverksamhet och innovationsprojekt krockar. Eftersom den senare Àr obligatorisk blir det den som fÄr prioriteras.

ONSDAG:
Möte med min klasskamrat som jag ska göra case-uppgifter med. Det första caset ska in redan pÄ fredag! GÀstförelÀsning i affÀrsverksamhet pÄ eftermiddagen.

TORSDAG:
Eventuellt Äka till kontoret och sitta dÀr och jobba nÄgra timmar, hoppas kunna fÄ till en intervju som ska skrivas ocksÄ.
Resterande tid kommer troligen gÄ Ät till att skriva pÄ caset och förbereda morgondagens presentation.

FREDAG:
Idépresentation för innovationsprojektet. Inga planer för kvÀllen.

LÖRDAG/SÖNDAG:
Inga planer. Hoppas kunna lÀgga lite tid pÄ att fotografera och jobba ikapp nÄgra artiklar samt slutföra en restuppgift frÄn vÄrterminen.

Hur ser er vecka ut? Har ni nÄgot roligt inplanerat? (Och snÀlla, sÀg att jag inte Àr den enda som blir sÄhÀr konstig varje höst och vÄr?)

Gillar

Kommentarer