Vårstädning på balkongen

Långfredagen känns ju inte alls lång! Jag gick upp vid åtta för att gå ner i tvättstugan och se att tvättmaskinen var trasig, sedan körde jag och handlade frukost eftersom kylen ekade tomt, efter det skrev jag på ett manus som jag fick göras om flera gånger och sedan bar det av till Center Syd innan det var dags att vårstäda balkongen.

Vi har fått nya möbler på balkongen som Vikingen kom över gratis via jobbet och var på jakt efter ett bord som inte tar allt för mycket plats. Gick in en sväng på Jysk bara för att titta och hittade ett bord i perfekt storlek som var nedsatt från 1100 kr till 200 kr på grund av en skada på undersidan. Eftersom borde ska stå på balkongen gjorde inte det oss något så vi tackade och tog emot. Nu har vi möblerat om där ute och jag har kunnat ha årets första balkonghäng medan jag fortsatt på mitt manus.

Kuddarna på bilden kommer att bytas ut mot mindre och färggladare varianter när mitt paket från IKEA anländer och mattan har vi tänkt byta ut också men har inte riktigt bestämt vilken färg vi vill ha än. Sedan ska det in ett miniväxthus och en massa gröna växter och färgglada blommor. Kommer bli SÅ fint!

Jag har tänkt på en sak. Jag och Vikingen är ju (om man får säga så) jävligt duktiga på det här med att hitta inredning och möbler billigt eller gratis. Skulle det vara kul att se lite bilder från vårt hem och höra lite om hur/var vi hittat allting?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilket kap med bordet på balkongen! 😃 Skulle definitivt vilja se mer av er inredning och ert hem ❤️🏡
nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229