Var det värt det?

Eftersmaken av sangria är bitter när man sitter ensam kvar. Det som skulle vara en dag för dig, blev en dag om alla andra. Att förklara och försvara, hålla tillbaka tårarna för någon annans skull. Nej jag är inte ledsen, jag förstår. Jag förstår att ingen kom. Var det värt det?

Att stressa och pressa sig själv, leverera vad man tror önskas. Skriva humor när det enda du vill är att skapa poesi. Var det värt det?

Hålla andra människors tyngd på axlarna, vi har vandrat samma väg - jag kan hjälpa. Tar all din smärta och gör den till min, håller din hand medan du tar dåliga beslut. Jag har också gjort dem, du är trygg med mig. Var det värt det?

Att lägga ner ett skådespel för att påbörja ett annat. Sväva i någon sorts påhittad värld där allt är ytligt, underhållande, inspirerande - så till den grad att det enda som finns kvar är en bitter eftersmak av sangria och låtsasvänner. Var det värt det?

Skalar mig själv, bit för bit. Som löken som för varje lager framkallar nya tårar. Det är tillfredsställande ändå. Less is more, att vara här och nu - naken, pank, avskalad. Det är värt det.

Gillar

Kommentarer

J
J,
💜
Svatantrya
Svatantrya,
IP: 82.99.3.229