Välkommen hit

De flesta av er känner mig ganska bra vid det här laget men den senaste tiden har det snubblat in ganska många nya som nu står i hallen och väntar på att bli välkomnade in i värmen. Det är lika bra att presentera sig, alla korten på bordet. Välkommen hit. 💛

Kort om mig

Fullständigt namn är Ann Sofié Eleonore Leifsdotter Magnusson. Jag är 27 år, fyller 28 i juni och är bosatt i en trerummare i Kävlinge (nästan Lund fast inte alls). Jag bor tillsammans med min sambo Ola som här går under nick name Vikingen, vår katt Kosmos och kaninen Gunnar. Min sambo är musiker i bandet Eastern High och vår relation började med att jag blev inneboende hos honom när jag inte hade någonstans att bo. Vi kände dock varandra sedan tidigare och jag hade en crush på honom redan när jag var 19.

Om bloggen

Min blogg har fungerat som en form av terapi och dagbok under livets resa från att under många år ha levt väldigt destruktivt med mycket alkohol och droger, och haft stökiga relationer till både mig själv och andra, till att nu leva sambolivet, studera och jobba för att hitta drömjobbet och uppfylla livets alla andra drömmar och mål. Hela bakgrunden till bloggen finner ni här och min förhoppning är att jag ska kunna inspirera, ge hopp och vara lite av en storasyster här på min del av internet. Eller bara vara en skön snusmumrik som ibland har någonting att säga.

Jobb och skola

Jag studerar sista terminen på programmet Produktionsledare: Media på Malmö Universitet och skriver just nu mitt examensarbete och praktiserar som content creator och content manager hos Korta datum där jag under våren kommer sköta det mesta som har med marknadsföring, content och strategier att göra. Jag jobbar också extra som skribent på ett bokförlag som ger ut lättlästa böcker och driver en hobbyverksamhet som fotograf. Under det senaste året har även blogg och Instagram blivit mer och mer som ett extrajobb. Jag har även frilansat som skribent och journalist men för tillfället har jag lagt det på hyllan men har planer på att börja frilansa eller arbeta som konsult igen efter examen, men då troligtvis inom andra ämnen.

Fritidsintressen

Den fritid jag har över tycker jag om att spendera på fotografering, bildredigering och ibland även videoskapande. All tid framför skärmen gör dock att min bästa plats på jorden är mitt ute i skogen eller i närheten av vatten. Jag älskar att campa och skulle kunna tänka mig att leva minst ett år i en husbil. Drömmer om att resa mer men tycker samtidigt att vi borde uppskatta de smultronställen vi har i vår närhet. I gymnasiet gick jag samhälle estet och ritade mycket, något jag önskar att jag gjorde oftare men verkar helt ha tappat talangen på vägen.

5 snabba

Hur lång är du? 1,59 OCH EN HALV! 1,60 enligt passet eftersom pappa var snäll och avrundade och jag inte brytt mig om att kontrollmäta sedan dess.

Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen? Vart fan är mitt kaffe?

Vad är du beroende av? Snus och kaffe. Old habits die hard.

Hemmakväll eller utgång? För några år sedan hade det definitivt varit utekväll, följt av efterfest fram tills nästa fest. Idag blir jag trött bara av att ens tänka tanken på en enkel kväll på puben, så hemmakväll.

Var är du uppvuxen? I en liten by som heter Flyinge. Ja, den med en massa hästar.

Och såhär ser jag ut i första fasen av en vidrig förkylning.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Helluuu trevligt att råkas. Skämt åsido, jag har ju chillat i vardagsrumssoffan ett tag nu ❤️. Tycker ändå om att läsa sånt här. Känner precis lika angående utekväll. Drömmer mardrömmar om att jag är full. Haha 😂
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
hahah när man börjar förbereda sig mentalt för bakfyllan tre veckor innan man ens ska på festen. <3 Och jag älskar att ha dig chillandes i soffan förresten. Du har liksom blivit en del av inredningen här nu!
nouw.com/svatantrya
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Hoppas du haft en bra dag , kika gärna in på min blogg ❤️
nouw.com/paulinarodhe