Välkänt och ändå nytt

2019. Det nya året firades in med pizza, hyrfilm, yatzy och bingolotto. Vid tolvslaget tog vi en promenad, tittade på raketerna, pussades och önskade varandra ett minst lika fint år som det förra. Vi pratade om mål och drömmar och lovade varandra att vara de bästa versionerna av oss själva vi kan, att hålla ihop, vara där för varandra. 2019 blir vårt år.

Imorse gick Vikingen tillbaka till jobbet. Pussade mig på pannan, sade åt mig att gå upp och fånga dagen och åkte hemifrån. Allting är som vanligt, rutiner, välkänt och ändå nytt. Nytt år, nya mål, nya minnen att skapa, ett nytt år att minnas, men ändå samma resa. Jag tror inte på löften och jag tror inte att man blir en bättre version av sig själv för att man säger det under en glittrande himmel, jag tror vi har möjligheten att bli det varje dag. Ändå är det något med ett nytt år och en ny kalender på väggen. De blanka sidorna som inger en känsla av att allting är möjligt, inget är ristat i sten och vi kan välja vilka vägar vi vill.

Idag jobbar jag hemifrån och imorgon ska jag in på kontoret. Som jag längtat efter det här. Vardag, rutiner, välkänt men ändå alltid nytt. Ett helt år att fylla med äventyr, upplevelser och nya erfarenheter. Året då jag ska ta examen, året då jag ska visa världen vad jag kan. Jag har ingen aning om var de närmaste tolv månaderna kommer att leda mig men jag vet att det kommer att ta mig någonstans och inget av det kommer att vara förgäves.

If you don't know where you're going, any road will get you there.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Är en sån jäkla sucker för nystarter. Som om jag behöver tillåtelse att starta på nytt. Skumt det där, men nytt år hjälper. Hoppas 2019 blir helt jäkla fantastiskt! ❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Nystart varje dag! haha. Önskar dig en fantastiskt år <3
nouw.com/svatantrya
Denise Taylor
Denise Taylor,
Tror som du, att varje dag har man en chans att bli en bättre version av sig själv. Så länge man försöker är man redan en bättre version!
taylorsroom.blo.gg
Svatantrya
Svatantrya,
Jag vill också tro det, att det ligger i ens intentioner snarare än ens prestationer. <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229