Vad som hänt den senaste tiden

Vi har flyttat och mest levt i svett, lådor och damm de senaste dagarna - därav har bloggen fått ligga på is. Nu är sovrum, vardagsrum, balkong, kök och toaletterna klara och vi kan börja leva igen. Vi har redan handlat upp vår budget denna månaden på lampor så kontoret får agera husrum till Australiensaren tills det finns utrymme att köpa nya skrivbord och förvaring till det. Annars är det bara ett matsalsbord och lite småsaker som behöver införskaffas. Det mesta vi äger vill vi ju byta ut så småningom men just nu ligger fokus på att få ett fungerande hem och börja acceptera att det är här vi faktiskt kommer bo hädanefter.

Jag åt nyss frukost i köket, vilket nästan aldrig hände i ettan. Men nu när man har alla rummen uppdelade och så stor plats känns allt sådant mycket mer självklart. För att inte tala om hur mycket bättre ens sovrutiner blir när man faktiskt har ett riktigt sovrum att gå till. Ser fram emot att visa er lite bilder så småningom!

I övrigt har jag varit på "Vi som älskar 90-talet" och lider fortfarande av skoskaven efter 12 timmars studsande upp och ner. Ska visa allt jag fångat på bild och video så fort jag har tid! Det är mest snuttar men det kanske går att göra något av ändå. Men först måste jag ta en dusch och göra mig redo för en dejt. Det blir sushi med en vän nu i eftermiddag!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Vad härligt med en större lägenhet!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
Helt fantastiskt! <3
nouw.com/svatantrya