Vad gör jag egentligen om dagarna?

Jag är medveten om att den här bloggen inte alltid är den mest intressanta då jag under perioder mest springer rundor mellan olika jobb och aktiviteter eller sitter vid datorn och arbetar med något ni inte ens vet vad det är. Ni tycker förmodligen att jag är lika underhållande som min sambo tycker att jag är. Så, vad gör jag egentligen om dagarna? Jag tänkte att vi kan ju reda ut vad allt jag pysslar med i livet faktiskt innebär.

🌟 Jag pluggar heltid på Malmö Högskola.
Jag studerar en treårig linje som heter "Produktionsledare Media" med drömmen (just nu) om att få jobba med content. Jag har 2, 5 år kvar av mina studier och den här terminen går våra projektarbeten ut på att skriva en lång vetenskaplig rapport om två olika trycktekniker (där vi också ska besöka olika tryckerier), skapa en grafisk profil åt en fiktiv salladsbar och producera ett bokomslag från skiss till färdigt original.

🌟 Jag arbetar som säljare på ett callcenter
Jag har jobbat där i över 6 år nu, under perioder deltid då jag studerat. Jag har en fast tjänst och går nu under tjänstledighet pga studierna men jobbar när jag kan - oftast mellan 10-20 timmar i veckan. Jag har aldrig riktigt känt att jag passar för yrket men har utvecklats under åren och vet vad som krävs. Dessutom har jag några fina kollegor som gör det roligt att komma in ett par gånger i veckan.

🌟 Jag arbetar som diskplockare på en pub varannan helg och vid behov
Jag hade min första jobbhelg i helgen som var och stormtrivs! Där jobbar jag 21-03 fredag och lördag men som alltid i en bar slutar man i verkligheten oftast inte förrän tidigt på morgonen. Jag har tidigare jobbat i baren på ett ställe i Malmö men trivs SÅ mycket bättre som diskplockare. Jag vet, det låter sjukt trist, men det är fasiken både roligt och underhållande - och jäkligt lättförtjänta pengar.

🌟 Jag är involverad i röda korset (ideellt)
Där är jag med i en ledargrupp som håller i olika aktiviteter för funktionsvarierade. Senast hade vi ett läger som sträckte sig över en hel helg och det var helt underbart! Så fantastiska människor man möter och så mycket kärlek man får ❤I mars är det nog dags för disco!

🌟 Jag har fått en förfrågan om att driva och arbeta med en organisations sociala medier (Ideelt)
Detta är dock inte i hamn än. Jag har mailat mina tankar kring arbetet och hur mycket tid jag kan lägga på det, så får vi se vad de svarar helt enkelt!

🌟 ... Och så bloggar jag.
Något jag vill lägga lite mer kvalitetstid på i framtiden. Första steget är att börja ta med min kamera oftare. Min mobilkamera är visserligen världsklass om jag får säga det själv, men det är ändå roligare att fotografera med en riktig kamera - speciellt om man nu ändå har en. Jag ska också försöka få någon att ta några enkla outfitbilder på mig i utemiljö i alla fall en gång i veckan. Förutom det så vill jag skriva mer inspirerande och/eller givande inlägg. För jag har ju trots allt ett förflutet som skribent också.


Vad tycker ni förresten om mina nya naglar i färgen "wild moss"? Tyckte de gjorde sig så bra till min nya gula tröja att jag aldrig vill ta av den tror jag.

Gillar

Kommentarer

egoettu
egoettu,
Så vacker färg på naglarna! Åh!
nouw.com/egoettu
IP: 82.99.3.229