Ursäkta min ångest

Jag har gjort tenta, jag har klarat projektarbetet med bravur, jag har stått framför människor och haft examination trots panikkänslor i kroppen, jag har varit på julfest och haft roligt och dansat natten lång, jag har varit på konsert och trängts med folk, jag har gått i butiker en hel dag medan alla andra också verkade vara där, jag har hållit tal inför mina kollegor tills benen skakade och jag trodde jag skulle gå sönder, jag har stressat som en dåre, jag har tappat strukturen och struntat i mina listor för att jag knappt vetat vad jag ska göra härnäst.

Allt det där trots ångest. Jag har klarat allt det där jag utsatt mig för och jag borde sväva på moln och vara stolt. Istället har jag sedan förra veckan mått sämre än på länge. Det blev helt enkelt bara för mycket. Men nu är så gott som allting över och istället för att pusha mig själv till jobbet har jag valt att vara hemma för att bara pyssla, fixa och styra upp mitt liv igen. Jag behöver bara mysa och fixa. Känna att jag har koll på vardagslivet igen.

Därför har det varit tyst här, alldeles för länge. Att inte kunna blogga har varit något som bidragit mer till ångesten då det är en del av min vardag och rutin. Därför säger jag hej till er först och sedan ska jag kolla tvättstugan och rensa garderoben.

Jag hoppas ni har haft det bra i alla fall! Nu kör vi på som vanligt 💜

Myser runt i mitt fantastiska pyjamasset från HM idag.

Gillar

Kommentarer