Under söndagens blå himmel

Gårdagens grå har blivit dagens blå. Tunna moln sträcker sig över himmeln som sockervadd mellan ett barns händer en dag på Tivoli i Köpenhamn. Jag hade gärna varit där, på Tivoli i Köpenhamn alltså.

Den där riktiga vårvärmen lyser ändå med sin frånvaro, kanske tog den ett förhastat beslut, kanske ångrade den sig och gick hem igen. Så som man gör ibland. Det är okej. Jag ska rensa garderoberna och städa hemmet inför en ny vecka. Vikingen spenderar mycket tid i studion med den nya skivan så jag ska glida runt här hemma hela dagen i lugn och ro. Dricka kaffe, rensa garderober, skriva uppsats, tvinna dreads. Drömmer om brunch med en vän, om söndagar i parken med glass i handen, det kommer en tid för det också.

Jag hoppas ni får en fin söndag så hörs vi lite senare idag. ♡

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vet att jag förmodligen låter som en repig skiva vid det här laget, men sättet du skriver på Sofié! Jag kan inte låta bli att dras med till blå himmel, tivoli och sockervadd, men framförallt fascineras av hur du kan få det avsaknade vårvädret och städning att låta som något fint! Ha en underbar söndag ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Du ska veta att alla dina kommentarer betyder himla mycket och gör mina dagar <3 Tusen, tusen tack <3
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229