Trött lördag

Här skulle ha kommit upp inlägg igår men det har det inte gjort nä. Det skulle också ha kommit upp inlägg tidigare än nästan två på dagen idag men jag har av någon anledning inte kommit åt bloggen på hela dagen.

Gårdagen spenderades i alla fall på kontoret där jag fick i uppgift att sätta ihop en ny folder för att marknadsföra arbetsplatsen och rekrytera nya människor. Kan vara den bästa arbetsdagen i mitt liv faktiskt. Efter det blev jag spontant medsläpad på laserdome, femkamp och Olearys tillsammans med några av kollegorna. Idag är vi lite trötta alltså. Jäkligt trötta. Framför allt känns det i ögonen att man stirrat mycket på en dator, och i häcken att man tappat stinget på den elektroniska tjuren. Önskar att jag hade bilder ifrån kvällen men tänker samtidigt att det kanske är lika bra att jag inte har det.

Idag tänkte jag faktiskt vara så fräck att jag stryker alla dagens planer, går till affären och köper lösgodis och ägnar resten av dagen till att redigera bilder i soffläge. Det kan man minsann vara värd ibland.

Gillar

Kommentarer

coldinfinity
coldinfinity,

Har inte heller kommit åt bloggen idag, förrän nu :/ Verkar vara något tekniskt strul...

nouw.com/coldinfinity
joywesterberg
joywesterberg,

Jag kom inte heller åt bloggen förut idag! Superdrygt. Så fin jacka förresten! 🌻💕

nouw.com/joywesterberg