Tradition: Småland

God morgon små knytt och varelser! 🌻

Idag är det redan torsdag och min stressnivå just nu är faktiskt helt orimlig. Jag kom inte in på någon av de sommarkurser jag sökt vilket gör det svårt att få ihop ekonomin men framför allt är det en stor besvikelse då jag var så peppad på att få lära mig Javascript! I övrigt planeras det musikvideo och event, det skrivs uppsatser och rapporter och det jobbas mer än vad jag egentligen har tid med - på alla sätt. Dessutom lyckades jag dra på mig uppgiften att agera Tour Manager åt ett band jag känner i Tyskland. Man vill ju inte riskera att sitta sysslolös liksom.. Maj månad kommer bli löjligt intensiv med andra ord.

Därför ser jag extra mycket fram emot nästa vecka! Nästa torsdag kommer jag nämligen vakna upp i stugan i Småland. Det är en tradition vi skapat, att vi åker dit varje Kristi Himmelfärds och tar en långhelg i skogen. Det är så jäkla fint där och även om jag förmodligen kommer behöva klippa lite film och ta några samtal (när täckningen finns) så ska det bli så skönt att spendera större delen av dagarna med att åka båt, doppa tårna i skön, grilla på de olika öarna, fiska och äta mat direkt från naturen. Bara vara, på bästa vis.

Har ni någon get away planerad eller ni kämpar på till den eventuella semestern?

Några bilder från förra året. Jag hoppas vi har samma tur med vädret som vi haft de senaste två åren.

Gillar

Kommentarer

saralundgrenfang
saralundgrenfang,
Jag hade också sett fram emot att plugga under sommaren, men kom inte heller in på de kurserna. Sökte några heeelt random kurser som var öppna för sen anmälan och hoppas på dem istället. 😊
nouw.com/saralundgrenfang
Svatantrya
Svatantrya,
Så trist 😟 ja jag sökte några random också men vill samtidigt inte läsa bara för att med tanke på att jag ändå har jobb osv.
nouw.com/svatantrya