Tjäna pengar på din blogg nästa år!

I samarbete med Interlaced Influencers.

Nytt år, nya mål! Själv har jag som mål att bli egen företagare under 2018 men för att lyckas med det krävs tid, tid som jag tidigare lagt på att hänga på kontoret och jobba med något jag inte tycker är särskilt utvecklande. Det jag tycker om att göra är att vara kreativ, och framför allt kunna vara flexibel när jag är det. Därför är bloggen en så himla enkel och bra extrainkomst för mig! På så sätt kan jag jobba var jag än är och då är det lättare att kombinera vägen mot ett eget företag och det övriga livet.

Jag har tidigare varit medlem på flera olika sidor där man som bloggare kan tjäna pengar genom olika kampanjer men det har alltid slutat med att jag glömt bort sidan eller inte orkat engagera mig för att det varit för rörigt. Det har handlat om timmar framför datorn för att skapa kollage för att tjäna 1 kr per klick. Dessutom har jag aldrig känt att det funnits kampanjer eller samarbeten som jag har kunnat stå bakom. Ofta har det handlat om rabattkoder i klädbutiker eller att uppmana till köphets kring ett nytt sminkmärke - långt ifrån var mina intressen ligger alltså.

Men så snubblade jag över Interlaced Influencers! När du registerar dig där får du tillgång till flera möjliga samarbeten och kan enkelt välja det du tycker passar dig och din blogg bäst. De gamla klick-kampanjerna finns kvar men det finns också en marknadsplats där du får betalt för ett inlägg. Du kan antingen ansöka direkt och få den angivna ersättningen eller justera ersättningen efter vad du anser att du och din blogg är värd. Skulle företaget känna att de inte kan erbjuda dig den ersättning du begärt kan de också komma med ett bud som du själv tar ställning till. När du sedan skrivit ditt inlägg skickar du det enkelt till granskning genom att länka till inlägget och när det granskats och godkänts har du pengarna på ditt bankkonto inom tre dagar - skattat och klart. Detta är definitivt det enklaste och säkraste sättet att tjäna pengar på sin blogg som jag har hittat!

Ett plus i kanten är också att de kräver att du markerar ut dina inlägg som samarbeten vilket jag anser visar att man är seriöst. Jag vill inte samarbete med företag som inte vill att jag reklammarkerar, eftersom jag vill att ni som läsare alltid själva ska kunna välja om ni vill läsa de sponsrade inläggen och inte känna er lurade. Med det sagt går såklart inte mina åsikter att köpa och jag väljer bara samarbeten och samarbetspartners som jag känner är roliga eller som jag faktiskt är genuint intresserade av själv. Det är det som är så enkelt med Interlace Influencers - jag går helt enkelt bara in på marknadsplatsen, ser om det finns något jag personligen gillar, ansöker, genomför arbetet och får betalt inom ett par dagar. Inga mer skumma mailkontakter med människor som vill att man ska hylla deras företag i utbyte mot en nyckelring och ett choklad - och dessutom ljuga om samarbetet.

Om du vill starta det nya året med att börja tjäna pengar på din blogg kan jag därför med handen på hjärtat rekommendera att spana in Interlaced Influencers.

Gillar

Kommentarer