Tillbaka till vardagslunket

Så var man hemma till vardagen igen, till stressen över hur pengarna ska räcka till, till försenade tåg som gör det omöjligt att komma till jobbet, till jobbet man knappt ens vill till, till slutuppgifter och ångest. Egentligen är det väl inte så farligt, jag är rätt nöjd med livet, speciellt med allt nytt som är på gång. Men det är inte svårt att se kontrasterna och bli lite besviken på vad vi människor åstadkommit, hur vi lyckats göra hela livet och samhället till en enda lång kedja av felprioriteringar.

Vi har i alla fall, som ni säkert förstår, haft det helt underbart. Så fort det finns tid över ska jag slänga in alla bilder från kameran och berätta mer om vad vi gjort för mysigt under helgens gång.

När vi väl kom hem och hade hämtat upp djuren hos sina respektive djurvakter var klockan så mycket att vi inte mer än lyckades äta och se en film innan vi somnade. Idag står det jobb på schemat, om jag kommer fram, tågen står stilla och jag har inte lyckats lämna kävlinge än. Ikväll ska det pluggas och snart har jag avverkat det allra sista på den här terminen.

Hur mår ni idag? Har ni något kul att se fram emot i veckan? 🌼

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Usch, denna vardag med jobb. Men snaaart semester!
nouw.com/fitnessbyannabelle
IP: 82.99.3.229