Tillbaka till vardagen

Så var semestern över och slarvigt nedskrivna kom-ihåg-listor i telefonen och långa frukostar på balkongen har bytts ut mot färgkodade kalendrar, post it-lappar och take away-kaffe. Spontana äventyr blir långa dagar på kontoret. Men det är okej, mer än okej faktiskt. Jag jobbar heltid på kontoret veckan ut och därefter väntar en intensiv vecka med tentaplugg inför omtentorna innan höstterminen drar igång på allvar. I nästa månad ska dessutom kontoret inredas och jag har äntligen en ordentlig plats för mitt skapande och pluggande.

Jag vet att jag lätt romantiserar saker men jag har nog drömt om ett eget kontor så länge jag kan minnas och nu när det äntligen ska bli verklighet kliar det nästan i kroppen av längtan efter bekväma kläder, håret i en slarvig knut och ett stökigt skrivbord bakom dimman från en rykande kaffekopp. Tidiga och produktiva morgnar, sena och kreativa kvällar. Sade jag att jag lätt romantiserar saker?

Innan vi är där har jag dock en vecka kvar att stå ut på ett betydligt mindre romantiskt kontor, så nu måste jag preppa matlådor och förbereda morgondagen. Hoppas ni har haft en fin måndag. ❤

Gillar

Kommentarer