Tidigare helg

God morgon jordlingar! Eller ja, klockan är ju nämre lunch nu. Vikingen drog till Växjö för att gigga med Death by Horse idag så vi sov ut till klockan åtta allihop. Sedan blev det morgonpromenad i blåsten och snön. Fördelen med att passa en gammal hund är att det aldrig är särskilt bråttom med någonting. Nackdelen är att hon inte hanterar motvinden särskilt bra, så vägen tillbaka från promenaden tog så lång tid att jag trodde mitt ansikte skulle bli till is och spricka. Pussade nyss Vikingen hejdå och nu sitter jag och djuren och värmer oss framför brasan. Tanken var att jag skulle iväg idag men jag ställde in dagen när jag såg vädret så vi tar helg lite i förskott.

FÖRRESTEN! Jag är alldeles ensam i huset inatt och är verkligen löjligt mörkrädd. Har ni några tips på bra feel good-filmer som kan lugna nerverna? Jag har redan planerat att ladda upp med alkoholfri öl och en massa snacks för att underhålla mig.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men så mysigt med gos framför brasan med de fyrbenta 💕Huvaligen, är ju också hiskeligt mörkrädd! The Perks of being a Wallflower tycker jag är en feel-good-film 😘❤️ STOR kram
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, den är så fin! <3 Jag lyckades gå ut och hämta ved i mörkret faktiskt, mäkta stolt! haha
nouw.com/svatantrya
saralundgrenfang
saralundgrenfang,
Nu kanske det är för sent, men Legally Blonde blir jag alltid glad av haha 😊
nouw.com/saralundgrenfang
Svatantrya
Svatantrya,
Gammal klassiker! Länge sedan jag såg den nu 😊
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229