Tiden har dåliga prioriteringar

​Eller så är det jag. Men skylla ifrån sig är ju en del av samhällets mer accepterade taktiker så jag skyller på tiden. Går långsamt som attan när man sitter på jobbet och fort som fan när man kommit hem. Kan ju ha att göra med att jag är inne på sista veckan som heltidsarbetande innan äventyret drar igång och ni vet... den som väntar på något gott väntar oftast hela livet.

Tydligen har rasterna på jobbet gått fort i alla fall, för jag har ju i vanlig ordning inte hunnit blogga något och tidsinställa har jag inte lyckats med heller. Skärpning!

Anyway, sedan jag slutade har jag varit på hemliga möten, skrivit på modellkontrakt, shoppat som fan och ätit lyxig lunch med en väninna. Skoja bara. Har badat, lekt med katten och förträngt min att göra-lista. 

Den lyxiga lunchen är kvällsmaten nedan. Hade rean käkat så mycket idag så blev bara en varm macka med ägg i mitten, en avokado och en smoothie. Att göra ett hål i mackan och slänga ner ett ägg är för övrigt ett hett tips om ni behöver trycka i er mat men precis som jag blir mätt på en halv barnportion (och hungrig igen efter en kvart). Det blir mer mat men hjärnan uppfattar det inte som mer. Eller så är det bara jag som är dum, är ju ganska ofta ett alternativ faktiskt. I smoothien hade jag lika delar mango och hallon, havredryck, en banan och en tesked kokosolja. 


Gillar

Kommentarer