The season of red (och finnar på hakan)

Och shorts tydligen. Är väl ännu ett sätt att visa världen mitt bristande konsekvenstänk.

Det blev ett mini-julfirande till hos svärföräldrarna för att fira med de som inte kunde närvara den 23e. Lillkillen fick öppna klappar, vi åt husmanskost och glass och lekte med Snapchat. Nu sitter jag mätt och trött i sängen och tänkte försöka sova relativt tidigt.

Imorgon väntas det vigsel och jag har fått en innebrännare på hakan som får hela min haka att se sned ut. Aldrig varit med om något så stort som invaderat mitt ansikte tidigare. Som vanligt alltså när man ska någonstans där man garanterat kommer att tvingas fastna på bild. Hittills har jag försökt dränka den i allt från varmt vatten och mjukgörande krämer till bakpulver och Stroh-rom med det enda resultatet att jag just nu luktar som ett gammalt fyllo som piffat till sig inför dejt. Får väl komma på ett gulligt namn till den och göra den till min maskot och vapendragare. Kanske ordna en egen outfit till den? Tänker mig att en enkel rosett som matchar mina kläder.

Aja. On the bright side har jag ju äntligen fått en lite mer definierad haka, om så bara på ena sidan.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Haha, en rosett till finnen - hade vart nått dä 😉🎀 Ohwell, kanske kan funka med en klick tandkräm över natten?
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
hahah, åh den lyckades lägga sig lite till dagen efter! Men hade den inte gjort det hade den fan fått en rosett. Såg inte klok ut hahah
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229