The Real Stranger Things

Jag har tipsat om det här innan men nu när de flesta kollat klart på andra säsongen av Stranger Things känns det faktiskt passande igen. Det har pratats om att Stranger Things skulle vara löst inspirerad av en verklig historia. Absurt, skulle nog många säga. Well, vår värld är inte vackrare än den fiction vi skapar....

Fram tills så sent som 80-talet ska Montauk Air Force Station på Long Island ha sysslat med flera hemliga experiment där man, med hjälp av små barn, försökt resa i tiden, upptäcka andra dimensioner och utveckla psykologiska krigsvapen. Det så kallade "The Montauk Projekt". Flera personer har gått ut och berättat om förtryckta minnen om tiden under experimenten och även personer som jobbat med projekten har under de senaste årtiondena valt att tala ut - en av dem är Preston Nichols.

På youtube går det att hitta flera olika dokumentärer och intervjuer med varierande kvalitet och trovärdighet. Så om ni känner abstinensen efter fiction-serien redan har ni alltså mängder av the real deal att ta er an!

Happy Friday. 📺

Gillar

Kommentarer

mvdeleines
mvdeleines,
Åhhh va spännande! Måste kolla!
nouw.com/mvdeleines
Svatantrya
Svatantrya,
Himla spännande! och hemskt obehagligt...
nouw.com/svatantrya
Bunny,
Verkligen spönnande! Det här ska jag kolla! ^^
bunnydrugz.blogg.se