Teambuilding och en intensiv höst

Innehåller affiliate-länkar

The bags under my eyes är allt annat än dyra prada-väskor idag. Hela dagen igår försvann i en relativt trist dimma. Jag har verkligen så himla svårt för att lära mig i ett klassrum där det pratas engelska. Allt fokus går åt till att inte tappa tråden och det finns liksom ingen energi kvar att faktiskt reflektera. Man vänjer sig kanske.

Kvällen blev däremot över förväntan. Jag och mitt Team i Innovationsprojektet drog tillsammans med ett annat team för att springa av oss på Prison Island. Man kan säga att det är som fångarna på fortet fast utan att riskera att bli inlåst och alla ska hjälpas åt i varje cell. Vad mitt team främst tog med oss var att vi är jäkligt mycket mer "doers" än "thinkers" vilket också syntes på resultatet. Vi har halvvägs igenom varje cell innan någon ens tänkte tanken på att diskutera målet eller uppgiften. Yra höns på turné. Jag kröp vilse i en cell och lyckades dessutom få med mig taggen till alla rummen därifrån. Jag antar att det sade en del om vem jag är det också.

Efter Prison Island satte vi oss på Simpan på Möllevångstorget och skrev ihop några gruppuppgifter som ska lämnas in imorgon. Jag var inte tillbaka i huset förrän nästan halv tolv inatt vilket som sagt känns idag men det är skönt att ändå ligga steget före och redan ha uppgifterna avklarade och färdiga att skicka in. Det finns att göra ändå så att säga.

Idag spenderar all min vakna tid med att bygga presentationer i Keynote och läsa vetenskapliga artiklar i hopp om att min egen frågeställning ska dimpa ner från ovan. Det kommer bli en intensiv höst det känns redan nu. Många parallella projekt, stora inlämningar, tunga uppgifter och så eventuellt nytt jobb på det. Jag blev nämligen kallad till intervju på det där jobbet jag sökte! Det är bara en intervju såklart men det känns ändå som att livet rullar på i rätt riktning.

PS. Tusen tack för de fina kommentarerna jag fått den senaste tiden. Ni är alla helt fantastiska individer, glöm inte det! Även om det ibland dröjer innan jag svarar så ska ni veta att jag läser varenda kommentar och är det något ni länge velat skriva men inte vill ta offentligt så svarar jag på mailen också. Den står till vänster här på bloggen. Jag ser er. 🌻

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Jag är väl dement eller helt förvirrad i vanlig ordning, men vad blev det nu du pluggar? 🙈❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Jag läser ju ett program som heter Produktionsledare: Media och läser en obligatorisk kurs i Affärsverksamhet i medieindustrin och sedan blev det (efter många om och men) en kurs som heter Innovationsprojekt 😊 Vi kommer jobba mot riktiga företag och ska möta våra kunder om ett par veckor. SÅ JÄVLA LÄSKIGT MEN COOLT!
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Åh! Var seriöst tvungen att kolla upp men det lät ju väldigt spännande 😍. Håller själv på och går igenom djungeln och mitt eget hjärta i jakt på helt rätt program.
nouw.com/belletherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229