Tant på äventyr

Sov bort hela dagen igår. Tant är ju ute och stökar cirka två gånger om året nuförtiden och hanterar det minst sagt lite dåligt. Reunion med grabbarna blev istället en dejt med en av dem, då den andra fick ställa in i sista minuten på grund av personliga skäl. Ingen fara, vi hade trevligt ändå. Åt mat och drack goda drinkar på ett fullpackat Pinchos för att sedan ta en sväng förbi de gamla krokarna på både Lilla Torg och Möllan innan vi mötte upp Vikingen och hans kompisar på Brewdog. Någonstans där borde jag ha åkt hem men den bristande impulskontrollen (och det faktum att tågen inte gick som planerat) gjorde att halva gänget istället placerade sina arslen i en taxi hem till oss, där vi stannade uppe till på tok för sent. Det gör vi inte om förrän till nyår ungefär, hur trevligt det än var.

En sidenote är ju alla komplimanger jag fick för mitt hår, tillsammans med följdfrågan om jag var vegan och även en mycket engagerande och detaljerad beskrivning av hela det veganska sortimentet på landets snabbmatskedjor.

Större delen av gårdagen spenderades som sagt i sängen, om man bortser från en promenad till stationen för att följa min vän till tåget och en promenad till vallokalen. För er som känner mig så vet ni att söndagen är min favoritdag att fixa och komma i ordning inför veckan så ni kan ju kanske förstå att det är lite obalans i hjärnkontoret idag. Dessutom rivstartade veckan med ett möte angående ett jobb inom sociala medier och marknadsföring, en sväng till förlaget för att planera arbetet jag ska sköta medan chefen är och roar sig på Sweden Rock och en tur till biblioteket.

På onsdag kväll åker vi äntligen till Småland. Till dess är det väl bara att suck it up och ödmjukt erkänna att man inte alls är 23 som någon snäll själ gissade på i lördags.

Gillar

Kommentarer

wordlycornerblog
wordlycornerblog,
haha jamen så är det ju - har man dreads måste man vara vegan! Vet ju alla. Hehe. Drömde förresten att du och jag bodde i något slags kollektiv och delade garderob, jag tyckte det var jobbigt att alla snygga kläder var dina 😂😂😂❤️
nouw.com/wordlycornerblog
Svatantrya
Svatantrya,
hahah men åh vilken härlig dröm ändå! Du hade fått låna så mycket kläder du ville, haha <3
nouw.com/svatantrya