Tala inför människor

Hej alla älskade jordlingar, aliens och små knytt! 🌻 Jag hoppas allting är fint med er och att fredagen behandlar er väl? Ni behandlar väl er själva väl också hoppas jag?

Tusen, tusen tack för alla lyckönskningar och alla fantastiska hälsningar i samband med det nya jobbet! Att så många människor, några som jag inte ens känner, kan bli så glad för min skull. Obegripligt.

Idag är det fredag. Det märks på kroppen och huvudet men i övrigt tycker jag mest att dagarna flyter samman nuförtiden. Jag har äntligen landat lite i jobbet och nästa vecka satsar jag på lite mer rutiner. Då är dessutom alla tillbaka från bokmässan så då tänkte jag nog åka in och sätta på mig kontoret en dag.

Jag tog i alla fall ut helgen lite i förskott genom att lyxa till det med bananpannkakor till frukost. Det kunde jag vara värd kände jag. Vi har en presentation idag och jag har blivit en av dem som måste stå inför klassen och berätta om vårt arbete. Det är ingenting jag tycker om men det bli lättare för varje gång.

För bara två år sedan fick jag hjärtklappning och blodsmak i munnen men nu är nervositeten lite mer kontrollerbar. Visst darrar man på rösten och bli lite skakig i benen ibland men jag försöker att bara ta det som det kommer, vara så öppen och ärlig jag kan och bara berätta vad jag egentligen redan vet. Jag har märkt att jag blir mer nervös om jag har stödord eller ett manus att följa, det vet jag att jag tappar bort vilket gör att jag blir ännu mer nervös. Istället förbereder jag mig inte alls. Jag försöker se det som att jag bara återberättar en sak för en vän när vi dricker kaffe, det gör inget om jag glömmer något eller om orden kommer ut fel, det viktiga är att budskapet går fram.

Gillar

Kommentarer