Svart bälte i ångest

Så kom den där känslan igen. Trots att det finns pengar på kontot, trots att saker lämnas in i tid, så kryper den sig på. River i bröstet och gör det omöjligt att slappna av. Det är som om allting går lite för bra, så kroppen väntar på en krasch boom bang - rätt ner i golvet igen. Trots att absolut inget och noll pekar på det just nu. Det är ta mig fan en beundransvärd nivå av oro det.

Försökte stilla den med att se över livet. Byta mobilabonnemang för att komma ner i kostnad, jag behöver inte 40 gb surf - vem fan behöver det ens? Ringa unionen och berätta att jag fortfarande pluggar, kanske sparar jag en hundring där. Se över veckan, planera in samarbetena som ska göras, skriva utkast, ligga steget före. Borsta tänderna tre gånger per dag för att kanske få lite mindre skäll av tandläkaren för att jag småäter, hinkar kaffe och snusar som en gammal karl. Försöker hitta saker att göra trots att jag egentligen borde njuta av att det är en lugnare period.

Det hjälper lite, men det är fan inte rimligt. Att försöka springa ifrån ett kli i kroppen är som att försöka springa ifrån sina egna ben. Och så plötsligt, efter några yoga-rörelser i tre minuter och en favoritfilm som är en av de få som fullständigt fångar min uppmärksamhet - så är det borta. Bara sådär.

Plötsligt går luften ner i lungorna igen och behovet av att krypa ur sin egen kropp är som bortblåst. Några timmar senare är den tillbaka igen. Kommer och går. Så orimligt, så vardagligt. Lär mig hantera det men vänjer mig riktigt aldrig.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Känner igen så hemskt. Fyfan alltså. Vilken film är det? ❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Braveheart! <3 Helt galet egentligen med tanke på hur lång den är och jag har ca noll tålamod framför en TV.
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Haha men underbart! Det är, enligt sambon, den bästa filmen som någonsi gjorts 🙈❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Skulle säga att den och nyckeln till frihet samt en oväntad vänskap delar förstaplats hos mig 😉
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229