Svaren på alla dina frågor

Eftersom min sambo sitter i köket med lurar och skriver låttexter och är sådär osocial som bara en musiker kan vara (nej, livet med en musiker är inte som på film...) och jag redan pillat ut allt navelludd som gick att hitta tänkte jag passa på att svara på lite frågor som jag skrivit ner i min "saker att dela med världen-bok". Dels några tråkiga standardfrågor som jag efter lite googlande räknat ut passar sig när man bytt blogg eller portal och därmed eventuellt fått en ny läsarskara, men också några som dykt upp på olika sociala medier och i livet i allmänhet den senaste tiden.Namn? Sofié Leifsdotter och en drös andra. Inte så noga vad ni kallar mig, lyssnar på det mesta. Kunde inte ens stava mitt eget tilltalsnamn rätt förrän jag var 22. Trodde accenten var ett misstag från en bläckpenna på en myndighet men det visade sig vara min mamma som var misstaget. Där ser man. Större delen av mitt liv var en lögn visst.


Ålder? Fyller 25 den 28 juni. Krisen är nära men ni kan gratta mig ändå, för all del.


Drömyrke som barn? Jag ville bygga övergångsställen åt sniglar, jag vet inte riktigt vad det är för yrke. Sen ville jag bli FBI-agent också för då fick man skjuta folk. Trevlig tjej och sådär.


Tror du jorden är platt? Tror och tror, rolig tanke i alla fall. Vi kan lika gärna vara myror i någon jättes glasburk också för den delen. Och varför skulle det vara konstigt att tro det egentligen? Folk tror ju på regeringen..


Har du varit deprimerad någon gång? Ja, många gånger. Jag envisas nämligen med att läsa Aftonbladet flera gånger i veckan. Skämt å sido (inget skämt egentligen), vi kan ta det en annan gång.


Varför handlar du på HM när du verkar bry dig så mycket om saker och ting? För att jag är snål och dum i huvudet är väl ett rakt och ärligt svar kanske? Varför handlar du på ICA?


Har du någon kronisk sjukdom? Ja. Dålig karaktär. Det räknas inte som en sjukdom men det borde.


Varför köpte du en kanin? För att jag är 12 år mentalt och ville ha en kompis. Men även för att mitt tidigare förhållande var på väg käpp rätt åt helvete och det är lättare att få en lägenhet med en kanin än en katt. Nu blev jag ju inneboende innan jag ens hämta Gunnar och sen blev jag och Ola ihop så det problemet löste ju sig själv i och för sig.


Hur länge har du bloggat? Till och från i sisådär 10 år - med varierad framgång.


Beauty-tips? Duscha någon gång ibland, dölj ditt face med smink. Funkar inte det så göm dig bakom ett instagramfilmer. Annars är bakpulver bra till det mesta, fungerar lika som ansiktstvätt och för att neutralisera en illaluktande fiffi, som schampoo. It's magic. Annars kan man ju bara leva också, det är ett sjuhelvetes bra beauty-tips.
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229