Svar på frågestund, del 2

Bloggtips?
Jag följer bloggar i perioder. Ibland läser jag alla, ibland inga alls. Men jag använder bloglovin för att hålla koll på de som intresserar mig mest. Några tips är tessadiamondly som lägger upp bilder på sjukt snygga outfits, Bunnydrugz som bara är rakt igenom jättegullig och BohemianHomes som svämmar över av inspiration. En bubblare är även nyfunna TheKraken för att hon är så förbannat snygg och hennes smink är något helt utanför min värld!

Favoritcitat?
"Free your mind and your boobs!" skulle jag vilja säga. Det vore kanske narcissistiskt med tanke på att jag myntat det själv. Så annars är det väl den här klassikern:

  Vad pluggar du? :)
The truth? Helt jävla onödiga kurser bara för att min hjärna höll på att ruttna av min tidigare vardag. Eller ja, det är en uppvärmning inför kommande studier som förhoppningsvis (håll tummarna för mig!) drar igång till hösten. (En annan story.) Just nu pluggar jag litteraturvetenskap med inriktning litteratur och psykologi och nästa vecka börjar jag även på en kurs om hemliga sällskap och sekter. (Foliehatten på, nu kör vi!)

Har du någon favoritdokumentär?
Vilken kategori? Vilket år? Vilket ämne? Hur många får jag välja? Uh. Just nu är det nog ändå Racing Extinction som jag tipsar ungefär alla som kommer i min väg om just nu. Så jävla viktig och så förbannat rörande och fint gjord.

Ditt bästa veggotips?
Jag är varken vegetarian elelr vegan så jag är väl kanske fel person att fråga egentligen. Undviker kött för att jag ogillar industrin och för att det är högst skitonödigt att äta det varje dag. Plus att vegetarisk mat är roligare att laga. Men tja, bli intresserad av matlagning är ett tips. Annars är väl bästa tipset att käka mer vegetariskt i allmänhet att inte förbjuda sig själv från att äta kött. Det är lite som att sluta röka. En cigg mindre här, en cigg mindre där och till sist står du där och mår prima skinka och saknar det inte alls så mycket som du trodde. Sen tror jag att man kan leva på avokado, min sambo (med mig som referens) är nog hyfsat säker på det med.

Vad är din kanin för ras?
Han är en lejonhuvad dvärgkanin. Eller ja, det var i alla fall vad de sade. Han är ju knappast något utställningsobjekt och sedan han tappade babypälsen är det väl lite väl överdrivet att säga att han har en lejonman. Men vi älskar honom lika mycket ändå.
Skulle du kunna tänka dig att videoblogga? Tror du bloggandet är ute?
Tanken med att spela in har ju slagit mig. Ibland har jag faktiskt helt briljanta idéer och ibland tror jag att jag faktiskt hade haft något att säga. Men sen inser jag att min målgrupp är hyfsat begränsad och att min skånska inte direkt skulle bredda den. Om bloggandet är ute vet jag inte. Kanske? Har aldrig varit så trendmedveten. Men tror och hoppas att det alltid kommer finnas sådana som jag som har något att säga men för allas bästa borde ges tangenter och en stunds övervägande innan de öppnar käften.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229