SURVIVOR

Inlägget är i samarbete med Brother and Sisters som jag sponsras av.

För inte så länge sedan fick jag ju hem det HÄR armbandet. Sedan dess har det suttit på min arm varje dag - jag älskar det! Jag har alltid varit den som gillar att ha lite mer "krimskramsiga" smycken vilket också har lett till att jag sällan orkar bära smycken till vardags. Därför är jag så glad att jag börjat bära lite mindre och nättare smycken som kan få vara med mig och göra mig fin varje dag.

Jag ska vara ärlig och säga att när de hörde av sig om ett samarbete var jag väldigt tveksam. Armbanden kostar (mellan 300-600 kr) men företaget marknadsför sig väldigt mycket via Instagram vilket fick mig att tänka att det definitivt rörde sig om Ali-express-prylar till högre pris. Men efter att ha burit min lilla sjöstjärna dygnet runt i flera dagar och badat i både badkar och havet får jag faktiskt se mig överbevisad, då det är lika fint som när jag fick hem det, och kan med handen på hjärtat säga att det är fantastiska smycken! (Jag hade givetvis kollat detta redan vid förra inlägget men nu har jag alltså kunnat testa smyckena ytterligare.)

De här fina armringarna kommer nog också hänga med mig länge. Dels för att jag valde ord och meningar som betyder mycket och motiverar mig i vardagen och dels för att jag råkat trycka till dem så hårt att jag nog inte vet om jag får av dem igen... (de är ställbara) haha.

"Survivor" är en påminnelse om att jag överlevt (duh..) mörkret förut, att jag är en jäkla krigare som tog mig igenom så många försök att dö - för att istället leva mer än någonsin. "You are born to be real, not perfect" kändes väldigt passande där jag är i livet just nu. Man blir aldrig perfekt, men man kan alltid försöka vara äkta och sann - framför allt mot sig själv.

Känner ni för att lägga en beställning kan ni använda koden _svatantrya30 så får ni 30% rabatt! Den gäller hur länge som helst och hur många gånger som helst! 🌻 Ni hittar deras hemsida HÄR.

Ps. de har fått in fantastiskt söta ananas-smycken som jag tänkte lägga vantarna på också! Somrigare än ananaser (?) blir det ta mig tusan inte.

Gillar

Kommentarer

Bunny
Bunny,
Älskar sådana små armband med text på! Jag har två som jag köpte innan jag flög till USA, "you can do this" samt "hakuna matata" ibland behöver man en liten push att man klarar mer än man tror!
bunnydrugz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229