Surf café

Det enda jag kan sakna med att bo i storstan är att alla mysiga caféer med olika teman. Vi har mysiga caféer här också men de flesta ser likadana ut, ni vet sådär gammalmodiga och härliga?

Innan jag begav mig hemåt för att fira Vikingens födelsedag satt jag och Business Plan-gruppen och arbetade ikapp lite tillsammans på ett café jag aldrig tidigare besökt. Det ligger på Davidshall i Malmö och har världens skönaste vibbar. Hela cafét har surftema och överallt står det surfbrädor och miniatyrer av härliga "hippievans". Dessutom är det tillåtet att ha hund med sig så överallt knallar det runt små fyrbenta djur och viftar på svansen. Cafét heter August no stress surf café, vilket kändes passande. No stress är precis vad jag behöver.

Idag får jag dock nöja mig med lite mer stress och ett stökigt hemmakontor. Möjligen knallar jag iväg till biblioteket för extra spänning. Jag har både artiklar och content att skriva till jobbet samtidigt som jag behöver göra en komplettering och göra lite enskilt arbete till projekten. Men det är ganska skönt att kunna glida runt och arbeta i morgonrock under dagens första timmar ändå. Jag tänker inte klaga, livet är alldeles för bra för det.

Hoppas ni får en fantastisk torsdag! 💛

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så härligt tema på ett café ändå, och namnet innehållande ”No stress” är ju helt klockrent ❤️ Det är ju så man blir varm i hela kroppen av själva tanken att bara sätta foten där inne! Hoppas din torsdag blir fin och någorlunda stress-fri 🌟
nouw.com/janielindahl
IP: 82.99.3.229