Stay wild moon child

Intervju med syrran över videosamtal, det är så knäppt att vi spenderat de senaste åren i olika länder men ändå känns det som att hon bara bor en tågresa bort. Började transkribera intervjun innan hjärnan lade av och fokuset försvann. Hostan gör det svårt att sova och det känns att energin inte är densamma även om den börjar komma tillbaka.

Har istället spenderat dagen med att mest lulla runt och innan jag förstod vad jag sysslade med var det dags för kvällsmat. Tacofredag, eftersom fantasin tydligen också brister när man är krasslig. Har ägnat ett par timmar åt att göra dreads och efter att ha gjort en 20-stycken verkar muskelminnet ha vaknat och nu blir de faktiskt både hyfsat täta och i rätt storlek. Lär ju ta veckor att färdigställa hela håret men jag har inte bråttom, jag lär ju ändra mig flera gånger om innan dess ändå.

Just idag längtar jag efter sommaren, även om jag inte kommer kunna ta någon semester ser jag fram emot bara ben, sol på balkongen, frukost i skogen och kvällsbad från bryggan. Äventyr. Ordet människor inbillar sig betyder sex månader i asien eller ett flyg till New York. De har fel. Det kanske är magstarkt att säga men jag säger det ändå. Äventyren är det som sker när själen känner sig fri och kan man inte känna sig fri på en brygga en svensk sommardag, då vet jag inte om man någonsin kommer bära friheten inom sig.

Stay wild moon child. ♡

Gillar

Kommentarer

fridaenoksson
fridaenoksson,
Såå cool tröja!! krya på dig<3
nouw.com/fridaenoksson
Svatantrya
Svatantrya,
Ebay-fynd! haha <3
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Så vackert Sofie; meningen om äventyr. Tror du har helt rätt i det ❤️ Hoppas du kryar på dig fort nu 💫
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Men visst är det så? Att folk jagar efter något som borde finnas precis runt knuten. Hur blev det så?
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229