Statement Tour 🌟

Statement Tour gick av stapeln pÄ Moriskan i lördags! Jag ska erkÀnna att jag var en smula skeptisk, jag blir lÀtt det nÀr det finns risk för politiska stÀllningstaganden av högre rang. Inte för att jag inte stÄr bakom det som sÀgs eller görs, utan kanske mest för att det Àr svÄrt att dansa till. Men som jag dansade!

Det var en sÄ genomgÄende hÀrlig stÀmning lÄngt in pÄ natten. Alla pratade med alla, alla dansade med alla och mitt i allt drog vi alla ihop följetÄget och studsade igenom saken utan nÄgra bekymmer i vÀrlden. Och komikerna, dessa roliga och skÀrpa individer. Jag som fick ett blodsocker/blodtrycksfall mitt under förestÀllningen satte mig pÄ golvet och brast ut i sÄdana asgarv att jag inte ens kunde bry mig om att benen nyss hade kÀnts skakiga.

Det kĂ€ndes som om vi alla var pĂ„ fest med vĂ„ra bĂ€sta vĂ€nner. Och för mig som aldrig riktigt haft ett tjejgĂ€ng, kĂ€ndes det som att jag nyss hade fĂ„tt det största tjejgĂ€ng man kan ha. Åtminstone ett gĂ€ng utan snubbiga snubbar, och jag tror inte att jag förrĂ€n i lördags insĂ„g hur befriande det kan vara ibland.

SÄ ytterst tacksam för detta initiativ, för denna upplevelse och för den fantastiska vÀnskap jag har i min barndomsvÀn som bjöd med mig.

Mindre tacksam för bakfyllan och det lite tommare bankkontot men det fick det ta mig fasen vara vĂ€rt! 🧡

Hur har er helg varit? Var mÄndagen snÀll mot er?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229