Sommardagar vid ån

Jag fick inte gjort något av det jag hade planerat men det gör ingenting. Istället spenderade vi större delen av eftermiddagen längs med Kävlingeån och hamnade sedan på en lång promenad i stekande värme och med på tok för lite vatten. Har precis blivit människa igen efter att ha sovit en stund på soffan och ätit kvällsmat. Jag glömde minneskortet till kameran så jag bjuder på ett gäng bilder från mobilen istället.

Först gick vi ner till ICA där vi köpte oss varsin sallad att ta med oss som lunch. Sedan promenerade vi längs ån tills vi kom fram till den lilla forsen. Där klättrade vi ner på stenarna och doppade fötterna i vattnet, lunchade och lyssnade på porlandet. Under ett kort ögonblick hade vi faktiskt publik också. Någon tyckte nog att vi antingen var helknäppa eller superhärliga som hade tagit oss ner dit för han stod och fotograferade oss.

Efter att ha googlat på vad en gummibåt kostar klättrade vi tillbaka upp på stigen och promenerade vidare genom byn. Vid ett vägskäl fick Vikingen för sig att vi skulle ta vägen längs åkrarna och grannbyn. Han ville egentligen bara ge igen för att jag släpat med honom på promenad när han var lite bakis sedan vi varit ute och druckit några öl på stan igår kväll. Tji fick han i alla fall för plötsligt blev det jättevarmt och vi hade redan druckit upp våra 50cl vattenflaskor. Jag tror vi gick en halv mil idag. Det var SÅ varmt och vi båda var nära att tuppa av innan vi kom hem.

Tanken var att vi skulle gå hem och hämta badkläderna och sedan köra ut till stranden och ta ett kvällsdopp men vi båda somnade på soffan och sedan var det dags att äta kvällsmat. Det blir ett bad i badkaret nu istället! Hoppas er helg har varit superfin - vi hörs imorgon! 🌻

Gillar

Kommentarer

blubbandzombie
blubbandzombie,
Såg riktigt mysigt ut! 😃
nouw.com/blubbandzombie
Svatantrya
Svatantrya,
Hur mysigt som helst! Älskar att ha de där små smultronställena precis intill där man bor 😊
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229