Som solen

Att jag haft dille på gula grejer de senaste månaderna är ingen hemlighet. Som yngre skulle jag aldrig kunna tänka mig att ha någon färg alls mer än möjligen någon röd eller rosa detalj till allt det svarta. Mörk och svår... Vi har nog alla varit där. Alla kanske inte tog det till steget då man knölade ner ett par kalsonger i Cheap Monday-jeansen som var en storlek för små, eller målade ögonskugga hela vägen ner på kinderna, men till mitt försvar var det faktiskt en grej då - i den värld jag levde i åtminstone.

Min garderob känns faktiskt ganska komplett just nu och jag kom på mig själv för ett par dagar sedan med att inte ha shoppat på ett tag (allting är relativt..) och jag känner faktiskt inte heller något behov av det. Men OM jag skulle köpa något nytt, hade det helt klart varit något gult. Gärna en schysst t-shirt. Jösses vad jag plötsligt behöver en gul t-shirt. Tror jag ska spana in HM då jag ändå har några checkar att använda där.

I övrigt är den där PawPaw-salvan det bästa som hänt mig. Vikingen fick en sådan i sin manbox förra året och den räddar ta mig tusan till och med de allra torraste jäkla läpparna, hudfläckarna, världskriserna.. you name it! Rekommenderar rakt ifrån hjärtat alltså.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229