Som om min själ punkterats

Det blev måndag och jag var knappt människa. Vet inte vad som tagit åt mig men det känns som om min själ punkterats och all energi sakta pyser ur mig. Överlevde några timmar på kontoret, somnade så fort jag kom hem. Kan inte minnas sist jag var såhär trött, så slutkörd, av egentligen ingenting. Tempot är inte högre än vanligt och visserligen ligger det en liten ångest och pickar ibland men den är både under kontroll och hanterbar. Bara så jäkla trött. Tog en cocktail av alla vitaminer jag hittade, rotade fram de gamla järntabletterna och hoppas att det bara är en tillfällig brist på något.

Tisdagen har spenderats hemma. Långsammare än vanligt och det gör mig lite frustrerad att kroppen inte vill samarbeta, men det får vara så. Har i alla fall lyckats ta mig igenom två telefonmöten, hämtat ut ett paket på posten och sammanställt en av intervjuerna till examensarbetet samt påbörjat bearbetningen av några texter till den kommande katalogen.

Imorgon ska det packas godis inför veckans kampanjer, torsdagen kommer spenderas på stan iförd kanindräkt och fredagen tänker jag ta ledigt. Det finns att göra men kroppen skriker efter solsken, skog och doften av bristande knoppar och vårblommor. Jag vill spendera en hel dag bakom och framför kameran, andas in livet och låta kreativiteten fylla på batterierna. Tills dess tar jag mig fram på ångorna och en jävla massa kaffe. Ser fram emot långhelg, godis och färgexplosioner.

Hur har ni det? ♡

Gillar

Kommentarer

Lina,
Hej fina du, Nu är jag ny på bloggen (följer ju dig på instagram dock 😉 ) så jag vet inte om du varit trött ett tag eller bara nu, och jag gillar egentligen inte sjläv när folkk rekommenderar saker utan att man ber om det - så bara gläm min komme tar isf 😉 ,Men jag vill rekommedera L-Tyrosine, ifall du inte testat det. För ngåra månader sedan var jag helt nere - hade ingen ork och nästintill ingen glädje alls. För mig hjälpte 60 dagar med Arctic Root coh L-tyrosine (två tabletter morgon före mat - gärna med kaffe). Jag har slutat med Arcrtid Root-kuren med går fortfarande på L-tyrosine. För mig hjälper det massor. Jag är sååå mycket piggare.
Du tar otroligt vackra bilder, ville även tillägga det 😊
Ha en jättefin dag,
//Lina <3
thehappyhippielife.wordpress.com
Svatantrya
Svatantrya,
Åh men tack för din kommentar! Det verkar vara någon tillfällig bugg i systemet men ska ändå ta och kolla upp det du tipsade om! Tack så hemskt mycket för omtanken! 🧡
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Så vacker bild på dig ❤️ Känner igen mig i tröttheten och längtan efter helg, allt för väl! Fint att du kämpar på med både studier och arbeten trots att du är sliten, mållinjen närmar sig sakta men säkert, tills dess hoppas jag att påskhelgen kan göra dig gott. Kram på dig Sofié ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Så blev jag magsjuk under påskhelgen, hahahah. Jävla skit haha. Tack så hemskt mycket också <3
nouw.com/svatantrya