Soaked in Bleach

Eftersom Jimi Hendrix ändå fick mig att komma in på mordteorier kring stora musiker igår, så kom jag att tänka på en av mina favoritteorier (kan man säga så? Fan vad barbariskt och hemskt av mig). Mördade Courtney Love Kurt Cobain? Kurt ville skiljas, hylsor som inte låg där de borde, självmordsbrev med olika handstilar, inte ens Courtneys egen privata utredare verkade tro henne... Det har också framkommit att det i utredningen gjordes ett flertal fel och misstag. Som det brukar vara när någon cool, udda kändis dör med andra ord. Antingen för att någon vinner på det, eller för att universum vill ha det så, så att vi kan fortsätta hålla personen aktuell genom diverse konspirationsteorier och syndabockar. Det hör väl till liksom.

Dokumentären "Soaked in bleach" tar upp teorin i alla fall. Det är ett bra tag sedan jag såg den själv men minns att jag tyckte den var bra. Men vad tror ni?

Hela dokumentären hittar ni HÄR.

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Kurt Cobain var verkligen min idol när jag gick på gymnasiet <3 Lyssnar fortfarande på Nirvana, men hade verkligen en period i min "ungdom" då jag inte lyssnade på annat!
thekraken.blogg.se/