Smygtitt på photoshoot

God morgon! Hoppas er helg har varit fin. 🌻

Min fredag slutade allt annat än bra och jag har fått börja acceptera (på riktigt nu) att min hjärna inte längre fungerar som den ska och att det är dags att ta lite hårdare tag nu. Om det blir medicinering, sjukskrivning eller båda delar är än så länge oklart men det blir i alla fall betydligt mycket mer fokus på vila och välmående.

Igår var i alla fall en riktigt fin dag. Jag fick komma ut en stund med kameran och göra det jag gör bäst - skapa. Hela helgen kändes genast lite bättre efter det och det finns ingenting som botar ångest som att fokusera på det rätta ljuset.

Den fina tjejen på bilderna är min kollega Alia och bilderna är inte riktigt klara men jag kunde inte låta bli att visa några för er eftersom vi båda blev så himla nöjda! Det var första gången jag fotograferade någon med lite mörkare hy och det är en utmaning men samtidigt så himla, himla utvecklande och kul - speciellt när resultatet blir såhär fint!

Nu ska jag åka till jobbet - ska jobba sex timmar så jag hinner med att skriva lite hemtenta också. Vi har ett viktigt möte på morgonen och vid 10 har jag telefonmöte med läkaren. I övrigt kommer jag mest glida med den här måndagen och ta det som det kommer. Ingen vinner på att jag pressar mig nu.

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Svatantrya
Svatantrya,
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Oj så fina bilder!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
Men eller huur? Var så himla perfekt ljus!
nouw.com/svatantrya
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Riktigt fina bilder! 😃
nouw.com/blubbbeauty
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Supernöjd själv faktiskt!
nouw.com/svatantrya