Separerar man inte pga inredning gör man det aldrig

Innehåller affiliate-länkar

Puh, med ny och dubbelt så stor lägenhet kommer inredning och nya möbler. Jag är den som gärna bor med en soffa och flyttkartonger ett tag och låter det ta sin lilla tid. Älskar att åka runt på second hand och loppisar och fynda och ta lite i taget - känna av vibbarna och så vidare. Visst kan man drömma men jag har svårt för att veta vad jag vill ha innan jag faktiskt på riktigt bor där och kan börja arbeta med de ytor som ska fyllas. Jag vill låta det komma naturligt, växa fram i takt med att man blir hemmastadd själv.

Sambon däremot är den som vill få saker gjort och hade han kunnat hade han köpt allting i ett svep. Dessutom tycker vi så olika. Jag gillar sittkuddar bättre än fåtöljer och jag avskyr vitrinskåp. Han däremot vill ha vitrinskåp och vad han tycker om sittkuddar vågar jag fan inte ens fråga just nu.

Ska i alla fall sätta mig och göra lite moodboards så att jag får något hum om vad jag vill ha och vi slipper separera på grund av ett fult skåp med glasdörrar... Överlever vi bara det här kommer vi i alla fall att ha tillräckligt många rum att gömma oss i för att inte ha ihjäl varandra när sittkuddarna kommer på tal i framtiden, haha.

Gillar

Kommentarer

Bunny,
Vad är det med män och vitrinskåp?! Sambon är lika dan, jag tvärvägrar. Hatar dom jävla skåpen hahah!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
JAG VET INTE! De är fruktansvärda! Skåp är till för att gömma undan saker inte för att visa upp all skit haha
nouw.com/svatantrya