Semesterkänsla

Hej mina små aliens, jordlingar och knytt. 🌞 Hoppas allt är bra med er!

Så var det måndag igen. Mensvärk som fick mig att ligga kvar i sängen fram till minst tio för att sedan halvsova på soffan fram till eftermiddagen. Nu har det tack och lov släppt och jag sitter på tåget mot Malmö för att göra en fotografering.

Helgen har varit fantastisk även om fotbollen blev en besvikelse. Man vad gör det egentligen? Lördagskvällen spenderades hemma hos mina föräldrar med grillad mat och marängtårta med jordgubbar. Min fina mamma hade köpt en vego-kassler till mig och den var verkligen SÅ god! Måste kolla upp vad det var för märke...

Söndagen spenderades först i tvättstugan innan jag tog sommarbussen vid 12 (en gratis buss ut till badstranden i Barsebäck) och spenderade resten av dagen på stranden. Vikingen satt i studion men mötte upp mig på stranden senare på eftermiddagen och vi kom inte hem igen förrän klockan 19. Kändes nästan som att vi redan gått på semester trots att det är två veckor kvar.

Jag har i alla fall en riktigt rolig vecka att se fram emot så tänkte dela med mig av veckans planer när jag kommer hem igen!

Gillar

Kommentarer

Hannawrotethis
Hannawrotethis,
Men åh så mysigt :3
nouw.com/hannawrotethis