Second hand haul

Hej hjärtan! ♡ Jag hoppas ni har en fin lördag. Jag har en att göra-lista som sträcker sig över ett helt A4-papper denna helgen så jag passade på att bara släcka ner och vila när jag kom hem igår.

Sov ut till nio och vid halv tio satte jag mig för att klippa videon jag spelade in i måndags. Efter att ha slitit mig i håret över ljudkvaliteten och lyckats fulhacka mig till ett intro så blev det i alla fall en video. Jag visar upp lite av mina second hand-fynd och så pratar jag lite om varför jag inte längre kommer göra samarbeten. Ingen fantastisk video men en video. Jag har ändå inga planer på att bli en regelrätt youtuber så ni får ta det för vad det är.

Nu står det i alla fall jobb och examensarbete på schemat. Ute är det grått och kallt så det gör inte så mycket att jag får sitta och mysa på kontoret hela dagen. Det var ju trots allt det jag drömde om en gång i tiden.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Jag gillart!! Älskar ju som bekant också second hand 😍. Första västen var verkligen uuunderbaaaar!!
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
Vad kul! Är lite sugen på att spela in en vlogg någon dag för att visa vad jag faktiskt sysslar med om dagarna men vet inte, känns som att jag är på tok för obekväm och tråkig för det hahah.
nouw.com/svatantrya
marietheresel
marietheresel,
Men ja! Gör det 😍
nouw.com/marietheresel
Bunny,
Men åh vad kuuul! 😃 En dag i framtiden då vi har tid borde vi ta en fika och en secondhand-tur!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Men JAAA! <3 Drömmen ju!
nouw.com/svatantrya