Second hand

​Riktigt höstväder ute ikväll! Vi har myst ner oss med tre olika sorters te, rökelser och tända ljus framför en vikingadokumentär. Får mig nästan att se fram emot mörka myskvällar i höst och vinter. 

Fick slutliga antagningsbeskedet från skolorna idag och jag kom in på min reservplats på mitt förstahandsval istället så den 29e Augusti börjar jag utbilda mig till ​produktionsledare inom media!​ Programmet jag först kom in på blev jag struken till då jag tackade ja till reservplatsen på förstahandsvalet, vilket gav mig en liten klump i magen då jag börjat känna mer och mer för den utbildningen, men denna ger nog större möjligheter till jobb och mer praktik och mycket av det jag lockades av i förra får jag även här. Dessutom är det systerprogram så skulle det inte kännas bra finns det alltid en chans att man kan få byta. Det här kommer bli så jävla bra! Äntligen ska jag få ägna mig åt sådant jag verkligen är bra på och trivs med. ♥

På tal om skola sprang jag faktiskt in till byns lilla loppisbutik och kollade läget. Gått förbi så många gånger och tänkt att man borde ta sig en titt så idag fick jag handen ur röven (sådana som mig har inte bara tummen där, tro mig) och gick in. Hittade bland annat en väska och en topp som kommer passa perfekt för enkla och trötta vardagar i skolan. Eller ja, egentligen vilka enkla, trötta dagar som helst men skolan känns som en jävla bra ursäkt nuförtiden.

Gillar

Kommentarer

Bunny,
Blir lite sur på mig själv då jag också myser ner mig till "höstväde" och tycker det är nice! Jag vill ju inte att sommaren tar slut!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Haha eller hur. Men varje årstid har ju sin charm! 😊
nouw.com/svatantrya
m
,
Du ha så häftig stil!! kan du inte visa mer av dina kläder och outfits osv? 😊
Svatantrya
Svatantrya,
Jag är hemskt skygg inför att stå inför kameran när någon annan är bakom. Men ska försöka visa mer i alla fall. Tack! 😊
nouw.com/svatantrya