Röd ruta, blå ruta, rosa ruta...

Hej på er hjärtan. Jag hoppas att er fredag var fantastisk! Eftersom en av grabbarna på praktiken sticker till Norge för att jobba ett tag så hade vi lite avskedshäng på kontoret för honom. Femton rundor golf senare hängde hela Korta Datum-gänget på till poddinspelning och pizza. Jag var hemma runt halv tio men det kändes som mitt i natten. Det har varit en tuff vecka och det sista jag egentligen behövde var några äventyr en fredagskväll.

Klockan ringde oavsett halv åtta imorse för att jag skulle upp och ordna frukost till mig och min barndomsbästis. Eftersom skolan inte har möjlighet att ge mig det stöd jag behöver ställde hon upp på att komma och leka med färgpennor mot att jag bjöd på mat. Några misslyckade scones men desto godare pannkakor senare hade jag hela uppsatsen uppritad i färgglada rutor redo att fyllas med information.

Det är lätt att se ner på sig själv när saker känns svårt eller det känns som man inte kan, men ibland är det bara så att man ser världen på olika vis och då krävs det kanske färgglada pennor för att se vad det känns som att alla andra ser. Plötsligt framstår inte uppsatsen som lika skrämmande eller stökig. Jag ska bara fylla varje färg och ruta med informationen som tillhör den. Ruta för ruta. Röd ruta, blå ruta, rosa ruta... Inte svårare än så.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vad tacksamt att ha en vän som ställer upp och kan kasta nytt ljus på tillvaron när det blir mycket ❤️ Att bli betald i pannkakor och härligt umgänge blev hon säkert mer än glad för! Hoppas plugget rullar på nu 😊 Kram ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Åh vad dålig jag är på att underhålla bloggen känner jag ... Men ja! Man kan inte vara bra på allt och då behöver man helt enkelt vänner som kan kompensera för det! haha <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229