Regn och alldeles för långa byxor

Innehåller affiliate-länkar

I bilderna är kläderna taggade med affiliate-länkar, det vill säga - jag tjänar en krona eller två om du klickar på dem.

Hej mina små jordlingar, aliens och knytt! 🌻

Äntligen kom det lite regn här hos oss! 🍀 Jag har nog aldrig varit så lycklig över en regnskur tidigare. Jag har satt ut vattenskålar till alla små djuren som bor i grönområdet kring vår gård men det känns så futtigt när man vet att inte alla hittar dit. Nu kom det i alla fall en skur och det finns några vattenpölar som de kan slurpa i sig vatten ifrån. Jag fick inte lägga ut mat till eventuella igelkottar kring gården men jag tänkte smita bort till promenadslingan i skogen på andra sidan vägen och sätta ut ett par skålar med vatten och mat i alla fall. Regnet verkar inte hålla i sig särskilt länge så vi får hjälpas åt här på jorden helt enkelt.

Något roligare än katastrofvädret är att jag fick en leverans från nelly.com idag. Jag fick några Nelly-points i födelsedagspresent och eftersom de flesta av alla mina byxor som inte är jeans börjar bli rejält slitna nu så beställde jag ett par sjukt coola, supervida byxor i mörkgul sammet. Enda problemet är att jag glömde bort att jag är ca skitliten och byxorna därför är flera decimeter för långa. Jag får göra ett besök hos svärmor helt enkelt...

Både byxorna och catsuiten till höger hittade jag på rean och med mina Nellypoints samt rabattkod fick jag båda för en dryg hundring. Catsuiten är ett träningsplagg och är tänkt att motivera mig till att yoga mera - vi får väl se hur det går. Den är i alla fall superbekväm och jag känner mig så fri och rörlig i den. Nästan naken. Underbart!

Nu ska jag fortsätta plugga. Är hemma hela dagen för att invänta en leverans av tavlor som Vikingen beställt till vardagsrummet men de verkar ju aldrig dyka upp! Vad har ni för er idag? 🌻

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229