Rastlös lördag

Det finns inte mycket att göra på landet när det blåser storm ute. Vi har varit en sväng i lägenhet och tömt sovrum och hall på grejer samt valt tapeter eftersom vi lyckats ha sådant flyt att de kommer och fixar väggarna hos oss medan vi ändå inte bor där. Efter det har vi städat undan i huset, gått en hiskeligt kall promenad med hunden och kastat boll och sedan hängt en stund i studion där Vikingen spelat lite musik och jag redigerat gamla bilder i brist på annat. Sedan avslutade vi dagen med en pizza och kattklipp.

Har varit så galet rastlös hela dagen men verkligen inte haft någon vidare inspiration till något som går att utföra inom ett visst antal givna kvadratmeter. Imorgon ska jag i alla fall köra och hämta ett gäng byxor som jag ska sy in så då ska ni få inlägg med lite mer innehåll! Dessutom kommer svägerskan och lillkillen på besök medans grabbarna ska sitta i studion så det är kanske lika bra att somna med lite överskottsenergin i kroppen idag.

Tack för alla fina kommentarer och stöttningar den senaste tiden hörni! Ni är verkligen mina favoritknytt. 💕


Gillar

Kommentarer

palfi
palfi,
vackra du!
nouw.com/palfi
Svatantrya
Svatantrya,
Tusen tack! <3
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Och DU är att ett favoritknytt du med hjärtat 😘 Vilket härligt sätt att avsluta dagen på med både pizza och kattklipp, slår ju vilken utekväll som helst det! 😍 KRAM 💕
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
haha, synd att jag var på tok för rastlös bara. Men den energin ska användas idag! 😃
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229