Random saker jag sagt det senaste dygnet

Det fanns en tid på gymnasiet då jag jobbade extra som telefonförsäljare några kvällar i veckan. Det tog ca 1 månad innan en kille kom fram till mig och sade att det gick rykten om att jag gick på droger eftersom jag "var så konstig och sade så konstiga saker", well, efter lite reflektion så kan jag såhär några år senare förstå det. En liten samling av saker jag kommit på mig själv med att säga det senaste dygnet är:

Kollega: Hur är det idag?
Jag: Jo, det är bara fint!... Hur kan man på bästa sätt komma undan om man skickar mjältbrand med post till någon?

Jag vid vattnet igår, del 1: Jag vill vara det där gräset på botten älskling. Just go with the flow liksom. Och vara grön, grönt är fan fint ändå.

Jag vid vattnet igår, del 2: Alltså... det är ändå något sorgligt över att vattnet delar sig sådär och liksom inte riktigt vet var det ska ta vägen. Tänk om det är en massa vattenpartikel-familjer som splittras och aldrig får se varandra igen? Tänk om de också har känslor? Jävla stenjävel....

Jag när vi satt och mös i soffan igår: Du kommer aldrig bli av med mig älskling, du ska vara med mig tills du dör. Jag ska plåga dig hela ditt liv. Hur känns det?

Jag när jag såg mig själv i speglarna på badrummet: Alltså, fan vad liten jag är bakifrån! Finns jag ens!? (No shit sherlock, du är fan liten från alla håll...pluttjävel.)

Filter, I have none...

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Det är ju härligt med folk som säger precis som de tänker 😊
nouw.com/fitnessbyannabelle
Emlindberg
Emlindberg,
Du är så fin! <3
Va gärna med och tävla i min veckans blogg tävling :-*
http://nouw.com/emlindberg/veckans-blogg-tavling-30165730
nouw.com/emlindberg
Tottie
IP: 82.99.3.229