Pussat rockstjärnan hejdå

Blev en trögstartad morgon idag, men det är okej när det är lördag och man är ledig. Speciellt när man blir serverad smoothie på sängen av sin älskade och får lite extra kärlek innan han åker iväg. 😊

Ola åkte hemifrån med Death by Horse för en stund sedan för att giga med dem på Backstage Rockbar i Varberg ikväll så när han hade åkt passade jag på att ta en 10 minuters yoga och nu sitter jag i min nya nattskjorta och avnjuter en kopp te. Jag orkade inte hänga med denna gången, så roligt är det inte att vara flinvän till en musiker faktiskt... Skjortan fick jag av Ola imorse efter att ha hintat om att han har en massa skjortor han inte använder och att jag länge önskat mig en sådan där gosig nattskjorta att sova/hänga runt i hemma. På riktigt, THE best pyjamas.

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig idag, ta en promenad ner till affären och hämta lite paket och sen måste jag börja bli klar för att åka hem till mina föräldrar. Lillebror hämtar mig vid 4 och sen stannar jag där över natten så jag måste verkligen vara klar med dagen när han kommer (även om han vet att han alltid får vänta i minst en halvtimme..).

Hoppas ni får en fin lördag, så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229