Post podcast

Hej knytt, jordlingar och aliens. 🌿

GÄrdagen försvann ur mina hÀnder samtidigt som jag var sÄ nÀrvarande hela tiden. Jag tog en lite för lÄng sovmorgon, Ät frukost pÄ balkongen och begav mig sedan in till stan för att göra en portrÀttfotografering. Efter det satte jag mig en stund pÄ VigÄrda (inomhus dock pga tropisk hetta) och redigerade bilder tills det var dags att podda. Och jÀvlar vad vi poddade! Jag minns inte ens hÀlften av vad vi pratade om och jag har mest troligt sagt bÄde en och tvÄ saker som trampar folk pÄ tÄrna men sÄdan Àr jag. Spontan, ofiltrerad och oförsiktig. Det Àr okej det med. Det finns en plats för oss ocksÄ.

Men i ett litet, vÀldigt varmt rum med fyra pladdrande personer hjÀlper det inte ens att det mesta man drack var folköl. Idag Àr jag sliten, lite bakis och vill mest leva pÄ vattenmelon och isglass. Vad jag gjorde uppe halv sju imorse har jag ingen susning om faktiskt, det har ju varit stört omöjligt alla andra dagar denna veckan.

Nu Àr jag dock pÄvÀg mot nya mÄl och nya roligheter. Lilla favoritkillen (Vikingens brorsbarn) ska stÄ modell och jag Àr sÄ tacksam över att fÄ spendera ett par timmar med den glÀdjespridaren idag av alla dagar sÄ att jag kan fylla pÄ med lite ny energi.

GÄrdagens frukost. Smoothie pÄ banan och kanel - godare Àn vad man kan tro.

Gillar

Kommentarer