Poesi och nakna själar

Det blev en lång dag i skolan idag. Imorgon är det presentation av research på eftermiddagen och sedan kommer äntligen en efterlängtad helg. Förutom två barnkalas ska jag mest ligga i sängen, läsa böcker och dricka te. Behöver ladda batterierna efter den senaste tidens berg-och-dalbana. Ser fram emot långa, ensamma stunder. Varma bad, litteratur och kanske en promenad i skogen.

Kanske är det hösten, kanske är det mörkrets intrång men jag känner allt mindre för att spendera tid med människor och deras påhittade karaktärer. Har ingen tolerans för svartvita tänk, sociala koder eller kappor som vänder i vinden. Jag vill ha gamla skivor, te, kanske till och med billigt rödvin. Konversationer om brustna hjärtan, lärdomar i livet och skelett i garderoben. Jag vill inte veta vad människor gör bra, jag vill veta deras hemligheter och brister. Jag vill inte veta vad människor röstade på, jag vill veta vad de fantiserade om som barn. Jag vill ha sällskap som ger något på riktigt, annars är jag hellre själv - med mina böcker och en kopp te.

Alla pratar om den perfekta höstgarderoben, den perfekta ytan. Jag vill ha poesi och nakna själar - ytan förstörs ändå när det regnar.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Amen. Tror vi hade haft trevligt med en flarra billigt rödvin.
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Det tror jag också! <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229