Podd-tips för promenaden

God morgon!

Som ni ser har det blivit lite ljusare och fräschare här inne. Såklart finns det alltid saker som kan förbättras men för tillfället får det vara som det är. Det känns avskalat men säger ändå vad jag vill att det ska säga. Hoppas ni har haft en bra fredagsmorgon! Själv var jag uppe tidigt och lämnade Kosmos hos veterinären. Kroppen värker lite idag också men jag tänkte ändå dra på mig träningsbrallorna och ta en lugn promenad senare i alla fall.

När jag promenerar älskar jag att lyssna på poddar! Det är ett så jäkla bra sätt att ta in ny information medan man ändå inte kan göra något annat än bara gå och lyssna. Det senaste fynden bland roddar är UFO-podden! Det har hittills bara släppts några få avsnitt men jag älskar den! Han som pratar har en så mysig röst och de olika avsnitten behandlar allt ifrån Area 51 till vanliga människors berättelser i lilla Sverige.

Om ni är intresserade av UFOn, Aliens, rymden eller bara udda poddar så tycker jag ni ska kika in den. Nya avsnitt släpps varje fredag! Bilden länkar till podden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229