#PMS

Jag har nog aldrig någonsin sett fram emot att få mens så mycket som jag har gjort idag. Mina hormoner är inte att leka med och jag har mest gått runt och önskat mörker och fördärv för hela världen, trots att jag egentligen inte har något alls att klaga på. Hur jag tänkte när jag bestämde mig för att jobba en heldag inne på kontoret vet jag inte men både jag och kollegorna överlevde i alla fall mirakulöst.

När jag landade med tåget läste jag något om ett rån i byn och tänkte i mitt (inte så) stilla sinne att om någon jäkel får för sig att råna mig nu, då är det nog mer synd om dem. Och sedan slängde jag ur mig en ordentlig salva svordomar och en lång utläggning om hur jag minsann inte orkar deala med några fjantiga rånare, för jag har haft en skitdag, har PMS och vill bara hem och äta mina förbannade, jäkla potatisklyftor och kramas med gubben som jag säkert kommer bli skitförbannad på också helt utan anledning och jag HAR HELT ENKELT INTE ORK FÖR NÅGOT MER JÄKLA TJAFS IDAG! Det var en högst overklig konversation som jag aldrig riktigt fick användning för. Jag tvivlar på att det ens handlade om något verkligt rån. Men det kändes i alla fall bättre efter att ha skällt ut någon ordentligt, om än bara på låtsas.

Imorgon lovar jag att vara en trevligare människor, för inte ens jag själv har orkat med mig idag. De säger att det kan bli sol imorgon. Då tänker jag unna mig en halvdag på jobbet för att spendera resten av dagen med att lapa D-vitamin, dricka kaffe och fotografera. Och vara snäll. Hoppas jag.

Jösses. Trodde jag växte ifrån det här i samma veva som jag insåg att tequila på en onsdag var en dålig idé.

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
hahaha alltså förlåt men jag kan ju inte låta bli att skratta. mörk humor är underbart tycker jag. du är underbar tycker jag också. får sån jävla pms så jag inte ens vet vem fan jag är och verkar aldrig växa ifrån skiten. hatar det! men man blir glad sen, när man hittar tillbaka till sig själv. men det är fan sjukt alltså. hur man kan bli 😱❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,

hahah det är okej att skratta, vad fasen skulle man annars göra åt det? Man är ju helt jäkla omöjlig och orimlig. Tragikomik at it's best liksom.

nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229