Plåtning och söndag på kontoret

Hej på er knytt, aliens och vanliga ovanliga jordlingar. 🌻 Jag hoppas ni har haft en riktigt fin helg.

Själv gick jag upp redan klockan sju igår för att åka iväg till Ale stenar och fotografera Vikingens band Eastern High (Spotify-länk). Ni som följer mig på Instagram såg det kanske på min Insta story? Det var blåsigt, kallt och jag tror att jag dragit på mig en förkylning. Vågorna var dock helt magiska! Jag önskar att jag hade frusit mindre och kommit ihåg att ta lite bilder på dem. Plåtningen tog längre tid än väntat och när jag väl kom hem orkade jag inte göra något annat än att kolla på tv, läsa några artiklar till en skoluppgift och scrolla pinterest.

Idag fick jag däremot sova ut. Gick upp vid nio, åt en lång frukost i soffan och gick sedan ner i tvättstugan. Mellan tvättrundorna jobbar jag på min vetenskapliga artikel om Influencer Marketing och hur intressant det än är går det rätt trögt. Fick i alla fall nyss ett spontanbesök av favorit-lillkillen och hans föräldrar så jag fick en välförtjänt paus och ny energi.

När jag känner att jag är i fas med artikeln för att bli klar med den på tisdag ska jag ägna lite tid åt bilderna som togs igår. Det är blåsigt och kyligt ute idag också så det känns helt okej att spendera hela dagen på kontoret ändå. Funderar på att baka en äppelpaj att belöna mig med ikväll... Älskar doften av höstiga pajer som fyller hemmet medan vinden viner utanför fönstret. Det där lilla enkla i vardagen som gör själen varm och lugn.

Hur ser er söndag ut? Har ni gjort något speciellt i helgen?

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Det blåser kyliga vindar här också, men vi har tagit oss ut i skogen både igår och idag och har precis fikat päronpaj 👌🏻. Så det har varit en bra helg 😊❤️
nouw.com/marietheresel