Planering är A och O

Innehåller affiliate-länkar

Jag är en person som planerar och skriver listor på ALLT. Inte för att jag tvingar mig själv att fullfölja alla planer utan mest för att min hjärna ska veta att allt finns nerskrivet och att det finns utrymme att hinna med allt som ska göras.

Igår planerade jag mars månad. Den är då ingen vacker syn för en stressad människa. Flera stora examinationer och deadlines på stora projekt tillsammans med en salstenta och massor av jobb. Men allting går - med rätt planering och verktyg.

När Ola åker på turné och jag ändå inte har så mycket att sysselsätta mig med här hemma så funderar jag på att spela in en liten video hur jag håller koll på allt och hur jag planerar och vilka verktyg jag använder mig av, samt lite tips till andra som har hjärnan lite överallt utom mellan axlarna. Vore det uppskattat? Jag känner att det nog är lättare att visa i videoformat. Men då får ni fasiken leva med att jag inte är någon youtuber som behärskar klippteknik och flashiga effekter.

Nåväl, jag ska ge det en runda till i tankeverksamheten. Ge mig gärna era synpunkter och låt mig veta om det skulle vara intressant/kul över huvudtaget - annars skiter jag i det, kort och gott. Tills dess bjuder jag på ett kollage som innehåller några av mina trognaste vänner.

(Collage och länkar innehåller adlinks)

Gillar

Kommentarer

thiaz
thiaz,
Aldrig fel med planering! 😊 Ha en fortsatt fin alla hjärtans dag! 😊
nouw.com/thiaz
IP: 82.99.3.229